Yllättävä ovulaatioplussa

Kirjoitin toissapäivänä ärsyyntymisestäni oviksen poissaoloon. Perjantai oli muutenkin tosi rankka päivä, koska päässä pyöri poikkeuksellisen paljon omaan kiertoon liittyvä ahdistus ja epätoivo siitä, että tuleeko tästä ikinä mitään. Puhuttiin myös miehen kanssa aika paljon asiasta ja siitä, miten haluaisimme edetä yrityksessä.

Samana iltana menin ystäväni luo, jossa nautin melko reippaasti alkoholia ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Olin koko eilisen lauantain aika kaameassa krapulassa ja muistin harvinaisen nopeasti, että miksi alkoholia ei tule enää juurikaan juotua 😄 Luonnollisesti ovistestin tekeminen aamulla jäi välistä, koska yritin keskittyä pysymään hengissä. Iltapäivällä ajattelin, että no, eipä tää olo tästä voi ainakaan pahemmaksi mennä, joten tehdään testi.

Yllätys oli suuri, kun testiin pätkähti tasavahvat viivat. Vertailuna ylhäällä edellisen päivän testi, joka ei näytä mitään merkkejä oviksesta.

Kp 20 & 21

Aikaisemman kierron aikana sain tuollaisen tasavahvan testin vaikka ovis ei vielä tullutkaan, joten halusin testata uudelleen tänä aamuna toivoen, että saisin räikeän testiviivan.

Kp 22

No, sieltähän se tuli! Nyt täytyy vain toivoa, että tämä todella olisi se ihan oikea ovulaatio eikä kierto tästä enää pitenisi. Jos tämä on nyt se, kierrosta tulee alle 40-päiväinen, joka on edistystä edelliseen kiertoon nähden. Aion tikutella vielä todennäköisesti muutaman päivän ajan, jotta näen viivan haalenemisen. Edellinen ovis kun olisi mennyt ihan ohi jos olisin lopettanut ekaan positiiviseen tulokseen.

En aio kuitenkaan perua viikon päästä olevaa gynen aikaa vaan haluan selvittää, ovuloinko ihan todella, koska viimeinen kierto oli sen verran hämmentävä. Mutta jännää, ehkä tässä jotain alkaa oikeasti tapahtumaan. Toivon erittäin syvästi, että ensi vuonna pääsen itsekin viettämään äitienpäivää ❤️

Vastaa