Yllätysplussa

Huhhuh. Mistä sitä aloittaisi? Oon vieläkin jotenkin ihan järkyttynyt tästä.

Testailin jo joskus dpo 10 aikoihin ensimmäisen kerran, mutta en saanut silloin One Stepin liuskaan yhtään mitään. Dpo 12 tein uudelleen samaisen One Stepin liuskatestin. Testissä oli (ehkä ainoastaan mielikuvitusta käyttäen) hyvin hyvin haalea harmaa viivan raja yläreunassa. Siitä oli täysin mahdoton saada minkäänlaista kuvaa ja kuittasinkin tuon testin viivanpaikaksi.

Dpo 13 tein One Stepin puikkotestin aamupissasta ja näin testissä todella haalean, mutta hieman punertavan viivan. Viiva näkyi hyvin oikeastaan vasta sen jälkeen, kun olin innostuksissani purkanut testin atomeiksi. Purskahdin itkuun, kun tajusin, että tämä ei varmaankaan ole viivanpaikka. Yritin sitten kasata itseäni töitä varten ja koko työpäivä menikin aika järkyttyneissä ja jännittyneissä fiiliksissä.

Duunin jälkeen oli pakko lähteä apteekkiin ostamaan lisää testejä ja ainoat testit joita siellä oli, oli apteekin omia ultria. Ostin kahden testin paketin ja parin tunnin pidätyksellä sain selvästi jo kuvaankin saatavan viivan.

Apteekin Ultralla saatu viiva

Tämän jälkeen homma alkoi oikeasti upota tajuntaani. Säästelin digiä tälle aamulle (dpo 14) ja siihen se odotettu sana tuli. Raskaana.

Kirjoitan ajatuksistani lisää hieman myöhemmin, kunhan olen saanut niitä vähän jäsenneltyä. Toivon nyt vain enemmän kuin mitään muuta sitä, että pieni möykky jaksaa pysyä kiinni ❤️

Vastaa