DPO 7 ja tuntemuksia

Nyt on siis menossa seitsemäs päivä oletetun oviksen jälkeen ja olo on malttamaton. Tokaisin miehelle jo DPO 4, että mulla on sellainen fiilis, että tästä kierrosta tärppäsi. Mulla ei varsinaisesti ollut tuossa vaiheessa mitään konkreettista syytä mun fiiliksille, mutta jotenkin vain sattui olemaan sellainen tunne.

Muutaman päivän ajan mulla on ollut vatsassa erilaisia nippailuja ja olen ollut todella herkkä hajuille. Normaalisti mua ei hetkauta juuri minkäänlainen lemu, mutta viime päivinä olen joko haistellut ihan omiani (eilen suihkusta tullessani haistoin mansikkahillon 🙄) tai joku hyvin miedosti haiseva juttu on aiheuttanut kauheita oloja (oli pakko avata ikkuna, kun keittiössä oli vähän tiskejä).

Turvotus on ollut myös jotain aivan saakelin järkyttävää ja en muista sen olleen viime kierrossa aivan näillä leveleillä. Kiitos koronan, että farkkuja ei oo tarvinnut juurikaan pukea, koska ne eivät kyllä menisi varmaan edes päälle.

En silti halua ruokkia ajatusta raskaudesta ihan liikaa, jotta en putoa sitten korkealta ensi viikonloppuna jos menkat alkavatkin. Jotta saisin piinapäiviksi muuta ajateltavaa ja myös vähän lisää mielenrauhaa itselleni, niin päätin mennä huomenna labroihin. Oon pohtinut aika paljon sitä ovuloinko todella tai onko mun progesteronintuotanto riittävää, joten päätin ottaa Puhdin kautta progesteronin mittauksen ja katsoa sen tuloksen pohjalta, että lähdenkö vielä gynelle vai en.

Jos proge näyttää olevan ok, taidan viivyttää gynelle menoa myöhemmälle kevääseen ja aloittaa Terolutit kierron tukemiseksi aivan kuten terveyskeskuslääkäri silloin suositteli. Mä tosin olen sellainen tuuliviiri, että en olisi yhtään ihmeissäni vaikka gynelle menisin heti jokatapauksessa…

Vastaa