Ajanvaraus raskauden sijainnin varmistamiseen

Aikaisemman keskenmenon (ja muutenkin vähän hämärän raskauden vuoksi) olin saanut ohjeistuksen varata seuraavassa raskaudessa ajan Naistenklinikan polille raskauden sijainnin varmistamista varten. En muistanut yhtään milloin tuo ultra olisi pitänyt tehdä eikä omakannassakaan lukenut mitään, joten soittelin aikaa jo tänään.

Toisilla on ollut todella aikaisin noita sijainnin varmistamisia, jopa viikolla viisi. Toivon kovasti, että he eivät ehdottaisi aikaa tälle viikolle ja onneksi sieltä heti kerrottiinkin, että heillä on tapana tulla näihin viikolla seitsemän. Varasin ajan viikolle 6+6, jolloin toivottavasti jo sykekin olisi nähtävissä. Koronan vuoksi ultraan pitää tulla valitettavasti yksin, joten mies ei pääse mukaan tarkistamaan tilannetta. Olen toisaalta tästä todella helpottunut, koska olisin halunnut mennä muutenkin ensimmäiseen ultraan yksin. Jos mies olisi saanut tulla mukaan en tietenkään olisi sitä häneltä kieltänyt, mutta jotenkin tämä tuntuu näin mukavammalta.

Mikäli uutiset olisivatkin huonoja, haluaisin jostain syystä vastaanottaa ne yksin. En tiedä mistä tämä oikeastaan johtuu, mutta luulen, että jotenkin pysyn paremmin kasassa jos joudun käsittelemään ensijärkytyksen yksin. Sama oli viime raskauden kanssa. Huonot uutiset saatuani jouduin suhtautumaan niihin kylmän rauhallisesti, jotta pääsen kotiin asti. Siellä sitten hajosinkin ihan täysin. Jos mies olisi ollut mukana, olisin varmasti hajonnut jo vastaanotolla ihan täysin ja sitä en missään nimessä olisi halunnut. Jostain syystä suru-uutisia vastaanottaessa haluan olla ihan hetken aikaa yksin, ennen kuin pystyn vastaanottamaan lohdutusta tai suremaan menetystä jonkun toisen kanssa. En pitkänkään pohtimisenkaan jälkeen ole päässyt ihan täysin kärryille tämän fiiliksen todellisesta alkuperästä, mutta joku tunnelukko mulla tämän asian suhteen on.

Toivottavasti suru-uutisia ei kuitenkaan tällä kertaa tarvitse käsitellä, vaan kaikki menisi hienosti! Olen yrittänyt olla optimistinen ja keskittyä siihen, että paljon suuremmalla todennäköisyydellä kaikki tulee menemään kuitenkin hienosti. Varasin jo varhaisultra-ajan myös yksityiseltä juhannusviikon keskiviikolle, jolloin viikkoja olisi mittarissa 7+5. Tällöin myös mies pääsisi mukaan katsomaan pienen papusen sykettä. Voi toki olla, että mikäli kaikki on ok Naistenklinikan ultrassa, siirrän tuota aikaa hieman pidemmälle. Mies ehdottomasti siis haluaa päästä ultraan mahdollisimman nopeasti, joten hänen vuokseen menisimme käymään yksityisellä noin pian NKL:n ultran jälkeen. Täytyy toivoa, että rakenneultran aikoihin pahimmat koronasäädökset olisivat jo poistuneet ja päästäisiin sinne yhdessä.

Vastaa