Toinen ovis taisi olla THE ovis

Tikutin siis CB:llä hymynaaman CD26. Siitä seuraavana päivänä tikutin vielä kerran liuskoilla ja tuloksena oli kirkkain ovisplussa, jota olen ikinä saanut. Sen jälkeen viiva lähti haalistumaan aika rajusti heti seuraavana päivänä, joten uskoisin oviksen olleen todellisuudessa vasta nyt myöhemmin. Reilun viikon takaisten likiplussatikutuksien aikaan tiputtelin jonkin verran vanhaa verta, joten epäilen, että kroppa yritti silloin ovista onnistumatta siinä.

Selkeä plussa CD27. CD26 tikun värejä on vähän käsitelty, koska Premom ei tunnistanut sinisiä viivoja. Siksi se näyttää noin räikeältä.

Nyt tämän ovisplussan aikaan huomasin kyllä selvät ovulaatio-oireet. Limat oli kohdillaan jo reilu viikko sitten, mutta tällä kertaa myös kohtu oli selvästi paljon korkeammalla. Nyt DPO 3 tunnen olevani yhtä kuiva kuin sahara, joka ei ole mulle mitenkään normaalia ja viittaisikin siihen, että jotkut hormonit jyllää kropassa. Vatsakipuja ei juurikaan ole ollut, mutta vatsaa kyllä turvottaa melko reippaasti. Lämmötkin nousivat hieman ja olo on ollut vähän flunssainen, joten toivon, että tää nyt oli se ihan oikea ovis.

Vastaa