Kaksi ovisplussaa samaan kiertoon

Juuri, kun en olisi kuvitellut tämän kierron voivan hämmentää mua tätä enempää, pärähti testiin kirkas ovisplussa CD26 / DPO7-8.

Digitestin tikku

Epämääräinen tiputtelu loppui onneksi CD23. Tein huvikseni eilen ovistestin, kun postista saapui täydennystä ja se oli liki positiivinen. Tänään testatessani uudestaan liuskalla ja digillä olivat viivat täysin tasavahvoja ja digiinkin jäi helottava hymynaama.

Olen tosi, tosi hämmentynyt tästä kierrosta ja pohdinkin, että ovuloinko todellisuudessa vasta nyt? Positiivisten testien välissä ovistestit haalenivat ja muuttuivat selkeästi negatiivisiksi, joten lh-hormonin määrä ainakin laski lh-piikkien välissä. Edellisen positiivisen aikana mulla oli myös selkeitä ovisoireita ja vatsa kipuili melko paljon. Tällä hetkellä mulla ei ole mitään vastaavia fiiliksiä ja siksi hämmentääkin, mikäli ovis tosiasiassa tapahtui vasta nyt.

No, jäämme odottamaan 🤔 🤷‍♀️

Vastaa