Fiiliksiä toisen yrityskerran alkaessa

Ekat menkat oli, no, laimeat. Vuoto, jos sitä sellaiseksi voi edes sanoa, kesti pari päivää. Vuotopäivien molemmin puolin olivat tiputtelupäivät, mutta koko vuoto itsessäänkin oli kyllä aika tiputtelua. Käytin yhden ainoan tamponin ja pikkuhousunsuojan koko menkkojen aikana, mutta hei, tämä on sentään parannusta viime menkoista!

Oli tosi jännä huomata, että jotkut hormonitasot kyllä romahtivat vuodon alkaessa. Tissit ”tyhjenivät” ja muuttuivat selkeästi löysemmiksi ja halut katosivat muutamaksi päiväksi täysin. On ollut jännä tarkkailla tuntemuksia kropassa ja mielessä nyt, kun raskaushormonit eivät enää jyllää verenkierrossa.

Olin ehtinyt varaamaan varsinaisten menkkojen puuttumisen vuoksi lääkäriajan jo ennen vuodon alkua, enkä sitä sitten tohtinut enää perua, koska tämä kierron epämääräisyys ja vuodon niukkuus vaivaa minua melko paljon. Lääkäri sanoi, että koska hcg:n laskussa kesti niin kauan, niin voi olla että oman hormonitoiminnan käynnistymisessä menee myös aikaa. Makes sense, mutta vituttaa tämä silti. Vaikka menkat pysyisivätkin niukkoina niin sen ei kuulemma pitäisi olla mikään ongelma, eikä siitä kannata ainakaan heti huolestua.

Pienen keskustelun jälkeen lääkäri suostui kuitenkin kirjoittamaan Terolut-kuurin, mutta suositti lämpimästi etten aloittaisi sitä ainakaan vielä tässä kierrossa. Luulen, että poistuessani lekurista oli meille molemmille selvää, että hänen kehotuksensa meni kuuroille korville. Joo, olisi fiksua odottaa, että oma hormonitoiminta käynnistyy, mutta jos minulla on mahdollisuus avittaa sitä jollain tavalla, niin haluan sen mahdollisuuden myös käyttää. Mulla olisi ollut kaapissa jäljellä vielä myös vanhoja Teroja, mutta en halunnut aloittaa niitä ennen lääkärillä käyntiä. Jos kaikki menee siis hyvin ja ovis saapuu ensi viikolla, aloitan Terot sen jälkeen.

Vastaa