DPO8 ja hanskat tiskissä

Nothing. Nada. Zip. Zilch.

Ei mitään oireita. Ei niin yhtään mitään. Muutaman päivän ajan riivannut helvetillinen väsymys, turvotus ja kiukku ovat kateissa ja tilalle on tullut täysin normaali olo. Tein ihan vain itseäni kiusatakseni ovistestin joka oli täysin negatiivinen (ainoastaan haamu kontrollin kaverina), joten samaa näyttäisi varmasti myös raskaustestikin.

On toki totta, ettei vielä tässä vaiheessa rt olisi edes positiivinen, mutta minkäänlaisia raskauteen viittaavia oloja mulla ei siis ole. Unet ovat olleet tosi värikkäitä ja todentuntuisia (mitä ne eivät yleensä ole) ja olen joutunut heräämään aamulla aikaisin pissalle, mutta mitään tissikipuja tai vatsanippailuja ei ole ollut lainkaan.

Edellisessä, raskauteen johtaneessa kierrossa söin ekaa kertaa Teroluteja ja olenkin tässä miettinyt, että kuinka suurelta osin alkuoireet johtuivat niistä vs itse raskaudesta. Vaikka olenkin ollut hetken aikaa raskaana, en siis kuitenkaan oikeastaan tiedä mitkä minun ”ennen plussaa” oireet ovat, ennen kuin olen syönyt yhden kierron Teroja tulematta raskaaksi. Johtuiko tissikipu ja niiden turvotus pelkästään Teroista ja etsinkö nyt turhaan ko. oiretta omana raskausoireena? Ärsyttävää, kun ei tiedä 😅 Toki jokainen raskaus voi olla myös erilainen ja vaikka tissikipu olisikin alkuoire toisessa raskaudessa, ei se välttämättä ole sitä seuraavassa.

Anywho, täysin normaalin olon vuoksi olen siis jo heittänyt kirveen kaivoon tämän kierron osalta. Nyt vain toivon kovasti, että menkat tulisivat ensi viikolla ja kierto lähtisi viimein rullaamaan normaalisti keskenmenon jäljiltä. Varasin jo vajaan kuukauden päähän gyneajan ihan varmuuden vuoksi mikäli menkkoja ei näykään. Tässä on kuitenkin kestänyt jo niin helkkarin kauan, että haluaisin viimein saada kierron kohdilleen. Tänään on siis KP36 ja vaikka menkat tulisivatkin ajallaan, venähtää tämäkin kierto yli 40-päiväiseksi…

Vastaa