DPO 11 ja haamun esiäiti

Ostin eilen ihan vaan huvikseni pari kappaletta Apteekin Ultra raskaustestejä. Tänä aamuna päätin just for the hell of it pissata toiseen niistä ja yllätys oli aika suuri, kun jo testiajalla tikkuun tuli jotain. Viiva oli niin käsittämättömän haalea, että kuvaa siitä oli aivan täysin mahdoton saada.

Viiva kuitenkin näkyi ilman erilaisia temppuja (tikun kääntelyä, kymmenen eri lampun edessä ravausta tai taustavalaisua taskulampulla) ja mieskin sen kykeni siinä erottamaan. Minusta viiva oli kuitenkin selvä viivanpaikka, koska se oli aivan helkkarin haalea ja oli täysin mahdotonta sanoa sisälsikö se mitään väriä. Viiva erottui myös testin kuivuessa, mutta mielestäni vieläkin haaleammin. Eilinen (myös huvikseen tehty) ovulaatiotesti oli niin negatiivinen kuin testi voi olla (hyvä kun testiviivaa näkyi ollenkaan), joten olisi outoa jos olisin raskaana. Aikaisempi raskaus näkyi minulla aivan selvästi myös ovistestissä.

Olo ei edelleenkään ole mitenkään odottava ja aamulämmöt olivat tänäänkin selvästi alhaalla. Tissit ovat ihan himpun verran kipeät, kädet ja jalat ovat aika jäässä ja vuorotellen on hirveät tissihiet ja seuraavassa minuutissa saa kaivaa kaapista hupparia.

En siis todellakaan usko olevani raskaana, mutta on se testattava huomenna uudestaan. Jos/kun sitä en ole, niin nämä testit tekevät kyllä aika härskiä viivanpaikkaa ja en kyllä varmasti tule ostamaan niitä enää uudestaan 😬

Vastaa